Tõrva Noortevolikogu III koosseis lõpetas oma tegevuse

20161127_163007Eile, 27. novembril 2016, pidas Tõrva Noortevolikogu III koosseis oma viimase istungi Tõrva Linnavolikogu ruumides, kus kaks aastat tagasi ka oma tööga alustati.

Istungi teise päevakorrapunktina tutvustasid linna tegemisi linnapea Maido Ruusmann ning linnavolikogu esimees Kalle Vister. Linna esindajad andsid noortele ülevaate tähtsamatest eelseisvatest tegevustest, tehtud töödest ning ühinemiste järgmistest sammudest.

Koosolekul pidas kõne Tõrva Noortevolikogu III koosseisu esimees Triin Jaansalu, kes võttis kahe viimase aasta tegemised kokku. Kokkuvõtet tehes saab öelda, et Tõrva Noortevolikogu jaoks olid viimased aastad ühed edukamad. Üheskoos kirjutati hulgaliselt projekte ja oldi nähtavad ning tegusad nii kohalikul kui riiklikul tasandil. Ametis oldud aja jooksul olid fookuses nii ühinemisläbirääkimised, haridusküsimused, alkoholi liigtarbimine kui ka paljud muud.

Kõik noortevolikogu liikmed said tänutäheks tehtud töö eest soojad pleedid, mis peaksid kõikidele liikmetele ühiseid tegemisi meenutama jääma. Noortevolikogu liikmeid oli tänama tulnud ka Tõrva Avatud Noortekeskuse noorsootöötaja Kertu Reva.

Tõrva Noortevolikogu III koosseis tänab kõiki koostööpartnereid ning soovib edu IV koosseisu liikmetele, kel algab homsest, 29. novembrist, ametiaeg.

Tõrva Noortevolikogu valimisprojekti rahastas Eesti Noorteühenduste Liit läbi osaluskogude projektifondi.

20161127_163128