Huvitegevuse fond aitab noortel osaleda huviringides

skater-821502_1920Huvitegevuse fondi eesmärgiks on toetada noorte enesearengut pakkudes noortele võimalusi osaleda huviringides.

Fondi abil saab kompenseerida huvitegevusega tegelemise takistusi, näiteks huviringi osalustasud, transport ning huviringis osalemiseks vajalikud vahendid.

Huvitegevuse fondi sihtgrupp on 7- 26 aastased Tõrva linna, Helme valla, Hummuli valla ja Põdrala valla noored, kes soovivad mõnes huviringis osaleda, kuid puuduvad selleks võimalused.

Ühe noore kohta on võimalik toetust küsida kuni 300€ aastas. Taotluste arv ei ole piiratud. Taotluse võib esitada nii noor, lapsevanem või noore seaduslik esindaja kui ka treener või juhendaja.

Huvitegevuse fondist toetuse saamiseks tuleb täita taotlusvorm ning viia see paberkandjal ühe piirkonna noortekeskuse noorsootöötajale või saata digiallkirjastatult fond@torva.ee.

Taotlusi saab esitada aastaringselt. Toetuse saamise otsustab komisjon 14 päeva jooksul. Komisjoni kuuluvad igast piirkonna omavalitsusest noorsootöötajad, noortega tegelejad ning sõltuvalt taotlustest ka spetsialistid.

Taotlusvorm (docx)