Maanteeamet ootab nominente Liiklusohutuse auhinnale

Maanteeameti ennetustöö ja liiklusohutuse osakonnad tunnustavad ka sel aastal Eesti parimaid liiklusohutuse ja –hariduse edendajaid.

Liiklusohutuse auhinnaga tänatakse traditsiooniliselt selle valdkonna Eesti silmapaistvamaid õpetajaid, koostööpartnereid ja kohalikke omavalitsusi. Auhinnad antakse välja viies kategoorias, sh nii regioonipõhiselt kui ka üleriigiliselt:

  • Kohaliku omavalitsuse auhind;
  • Koostööpartneri auhind;
  • Sündmuse auhind;
  • Õpetaja auhind (lasteaedade, koolide, autokoolide õpetajad, liikluskoolitajad ja noorsootöötajad);
  • Eeskuju liiklusohutuses.

Kutsume kõiki asutusi, ettevõtteid ja üksikisikuid  üles esitama konkursile oma kogukonna säravaid inimesi, liiklusohutustegusid ja –sündmusi. 2015. aastal pälvis näiteks üleriikliku koostööpartneri kategoorias tunnustuse professor Dago Antov, autokooli õpetaja kategoorias Heli Ainjärv, aasta sündmuse kategoorias tunnustati Paide Gümnaasiumi õpilaste projekti „Helkur on popp“ jpt.

Kandidaadi üles seadmiseks tuleb esitada ettepanek, kus põhjendatakse nominendi esiletõstmist antud kategoorias ning saata pildid esitatu liiklusalasest tegevusest. Kandidaatide esitamise ja talle esitatud nõuetega saab täpsemalt tutvuda Liiklusohutuse auhinna statuudist.

Maanteeameti poolt moodustatud komisjon valib välja tunnustuse pälvivad isikud, organisatsioonid ja sündmuse ning tunnustuse saajaid tänatakse pidulikul vastuvõtul, mis toimub 8. detsembril Pärnus.

Kandidaate saab esitada 6. novembrini  k.a e-posti aadressil kerli.tallo@mnt.ee, märgusõna all „Liiklusohutuse auhind“.

 

Lisainfo:
Kerli Tallo
Maanteeamet
Ennetustöö osakond
5568 1491
kerli.tallo@mnt.ee

uk_traffic_sign_562_svg