Algas kandideerimine Tõrva Noortevolikogu IV koosseisu

logo1-01-e1473025598981Tänasest 30. septembrini on kõigil Tõrva linna noortel vanuses 14-26 võimalik kandideerida Tõrva Noortevolikogu IV koosseisu.

„Need valimised on erilise tähendusega, sest see on viimane Tõrva linna noortevolikogu koosseis. Selle koosseisu tähtsaimaks ülesandeks saab olema uue noortevolikogu loomise ettevalmistamisprotsessis osalemine ning kontakti loomine uue valla noortega, et loodava noortevolikogu alustamine oleks võimalikult sujuv“ rääkis Tõrva Noortevolikogu valimiskomisjoni esimees Sirli Pippar.

Kandideerima on oodatud kõik Tõrva linna noored, kel on huvi linna asjades kaasa rääkida, seista noorte huvide eest ning panustada oma nõu ja jõuga linna arengusse. Kuue tegutsemisaasta jooksul on Tõrva Noortevolikogu kaasa rääkinud erinevate arengukavade koostamisel ja teinud linnale erinevaid ettepanekuid. Samuti on korraldatud mitmeid üritusi ning pööratud tähelepanu erinevatele murekohtadele meie ühiskonnas,“ lisas Pippar.

Kandideerimiseks tuleb täita kandideerimisavaldus, mis on leitav aadressilt valimised.torvanoored.ee ning saata see valimiskomisjon@torvanoored.ee või anda valimiskomisjoni liikmete kätte. Samuti on avalduse blanketid saadaval Tõrva Avatud Noortekeskuses ja Tõrva Gümnaasiumi õpilasesinduse ruumis. Kandideerida saab kuni 30. septembrini.

30. septembriks selgub kandidaatide nimekiri ning oktoobri teises pooles on võimalus kõigil Tõrva linna noortel vanuses 14-26 hääletada oma lemmikkandidaadi poolt. Valituks osutub 15 enim hääli saanud noort. Täpsem info Tõrva Noortevolikogu valimiste kohta on leitav aadressilt valimised.torvanoored.ee. Valimisi viib läbi Tõrva Noortevolikogu poolt moodustatud valimiskomisjon.

Kandideerimisavaldus