Tõrva noored toovad Tõrva inimestele jõuluraadio


cropped-bannerajutine1.jpg

22. detsembri hommikul avaneb Tõrva inimestel võimalus taas kuulata kohalikku raadiot, sest noored lükkavad käima Tõrva Raadio jõuluprogrammi.

Kuni 31. detsembrini toob Tõrva Raadio kuulajateni head jõulumuusikat, ülevaateid inimeste aastalõpu mõtetest, huvitavaid intervjuusid kohalike inimestega ning reportaaže erinevatelt jõulusündmustelt. Raadios on võimalik kõikidel kohalikel ettevõtjatel ja inimestel edastada oma kuulutusi ja teateid tasuta ning loomulikult ei puudu raadiost huvitavad raadiomängud ja muud üllatused.

„Suvine Tõrva Raadio oli niivõrd edukas, et me lihtsalt ei jaksanud noortega enam järgmise suveni oodata ning mõtlesime, et sisustame oma jõulupuhkuse sel korral raadio tegemisega,“ ütles jõuluraadio turundusjuht Triin Jaansalu. „Tahame pühadeaega tuua nii endale kui ka piirkonna kodudesse hea ja mõnusa jõuluprogrammi.“

Tõrva Raadiot on alates 22. detsembrist võimalik kuulata sagedusel 91,9 MHz ning raadio levib Tõrva linnas ja selle ümbruses. Lisaks on võimalik vaadata otseülekannet aadressil raadio.torvanoored.ee.

Tõrva Raadiot haldavad Tõrva Noortevolikogu liikmed ja vabatahtlikud noored. Raadio tegemisele aitavad kaasa Tõrva Avatud Noortekeskus ja Tõrva Linnavalitsus. Raadio hakkab edastama oma saateid Tõrva Avatud Noortekeskuse ruumides. Kuulutused, mõtted ja tähelepanekud võib saata e-mailile aadressil raadio@torvanoored.ee.

Teate edastas ja lisainfo:

Karl Kirt

57801498

karlkirt@gmail.com