Tõrva Noortevolikogu käis Tallinnas!

Foto: erakogu

19. mail sõitsid Tõrva Noortevolikogu liikmed Tallinnasse, et saada kokku oma katuseorganisatsiooni Eesti Noorteühenduste Liidu meeskonnaga. Kohtumisel tutvustati üksteisele oma tegemisi ning keskenduti põhjalikumalt omavalitsuste ühinemisega seotud teemadele.

Pärast kohtumist suunduti üheskoos Tallinna vanalinna, kus lõunasöögi kõrval viidi läbi ka järjekordne noortevolikogu koosolek. Koosolekul valiti ühtse Tõrva valla noortevolikogu loomise projektijuhiks Karl Kirt, kelle ülesandeks jääb Tõrva piirkonna ühtse noortevolikogu loomise koordineerimine. Kirt on olnud Tõrva Noortevolikogu üks asutajatest ning ka pikaajaline noortevolikogu liige.

Lisaks projektijuhi valimisele pandi paika suvel Laste Vabariigi päeva raames toimuvate tegevuste ideed ning 31. mail toimuva inspiratsioonikonverentsi tegevused.

Foto: erakogu

Pika päeva lõpetas vahva Lennusadama külastus, kus nii mõnigi liige esimest korda oli.

Vaatamata mõningatele probleemidele transpordivahendiga, möödus päev väga toredalt. Tegemist oli selle koosseisu esimese ühisüritusega, kus meeskond üksteisega väljaspool koosolekuid paremini tuttavamaks sai.

Väljasõitu toetas Eesti Noorteühenduste Liit.

Foto: erakogu

Foto: erakogu

Foto: erakogu